Ticmate
Vstopnice za mednarodne dogodke
Aktiven v 120 državah na 6 celinah

O Ticmate:

Na Ticmate.si, naš cilj je, da postane vodilno evropsko podjetje za prodajo mednarodnih vozovnic in izletov za vse vrste dogodkov. Mi ne zagotavljajo samo informacije o vsakem dogodku in da rezervacijo vstopnic za ljudi, ki želijo videti muzikal, kažejo, nogometno tekmo, atrakcija ali konkurence nekje, razen svoji matični državi lažje. Prav tako smo zaradi svojimi bogatimi izkušnjami v industriji, ki so sposobni, da vam pomaga, proizvajalec najti oster novo občinstvo.

Poslovni koncept, ki ga strast in zanimanje usmerjeno

Človek za Ticmate.si, Marcus Moeschlin, je strasten odnos do muzikalov, koncerti in vse vrste prireditev. Kot 18 letnik je že začel organizirati izlete na rock koncerte svojem rojstnem mestu Jönköping na Švedskem. Tri leta kasneje, leta 1985, Marcus je delal s švedsko umetnico, Cornelis Vreeswijk končno turnejo in album. Zatem dolgo in razburljivo kariero sledili. Kariere, pri čemer je bila v ospredju vedno ponujajo ljudem dogodkov in mednarodnih izkušenj po dostopnih cenah, nenazadnje tudi v času njegovega lastnika blagajni Švedskem v Stockholmu. Marcus mogoče šteti tudi kot s digitalni pionir v svetu prireditev. Že leta 1990 je sodeloval pri oblikovanju globalnih Vstopnice, mreža, v kateri 22 držav kupil in elektronsko prodajajo vstopnice za mednarodne dogodke med seboj. To je bilo v času, ko so njihovi konkurenti so bili še vedno uporabljajo zastarele metode, kot faksa in telefona. Za to omrežje prejel britanski Queen's nagrado za najboljši izvoz v letu 1992.

Uprava

Tudi če Ticmate.si je mlado podjetje, ki obstaja precejšnje znanje in izkušnje mednarodnih dogodkov v podjetju.

Na uprave za Ticmate AB, poleg predsednika uprave Marka Moeschlin, so Jan Friedman, predsednik, Olle Setterberg in Mattias Sesemann. Oba Friedman, Setterberg in Sesemann imajo veliko izkušenj, tako z vodenjem podjetja in od tega, da v upravnem odboru podjetja, ki delajo v trgovini, potovanj, medijev in drugih podjetij v storitvenih dejavnostih.

Marcus Moeschlin
English
Ticmate.sl


To cart