Obrnite se na nas

Kaj je vaše vprašanje? Izberite temo, pomembne za vašo zahtevo.

Booking

Najlažji, najhitrejši in najvarnejši način je, da rezervirate prek našega spletnega mesta. Vabimo vas, da pokličete naš Kontaktni center (angleško govoreče osebje), če imate kakršnakoli vprašanja ali potrebujete pomoč, vendar upoštevajte, da rezervacijo in plačilo mora potekati na spletu na naši spletni strani . Nemogoče je, da rezervirate po telefonu, saj ne moremo sprejeti plačila telefonske zaradi varnostnih razlogov. Lahko tudi email na vaša vprašanja s pomočjo kontaktnega obrazca tukaj, na tej strani, in bomo dobili nazaj, da vam v najkrajšem možnem času.

Več informacij FAQ

Missing your e-ticket? Fill in your e-mail address and booking number, and we'll have it resent to you:

Preklic

Kot splošno pravilo, ne morete spremeniti, vrniti ali preklic rezervirane in potrjene vozovnice.

Vendar pa bo, seveda, to, kar je v naši moči, da vam pomaga, če ste ne more uporabljati svoje vstopnice. Če boste morali preklicati vašo rezervacijo, se obrnite na nas preko kontaktnega obrazca in navesti svojo referenco. Naredili bomo vse, kar lahko, in poskusite preklicati vašo rezervacijo, ali poskušajo ponovno prodati svoje karte drugimi strankami. Ne moremo obljubiti ničesar, ampak bodo poskušali vam pomagajo.

Da bi povrnili ali ponovno prodajo svoje vstopnice, si moramo prizadevati za soglasje dogodka ali kraja. Moramo nato dobi dobropis od našega agenta. Ta postopek traja nekaj časa, in to ni nič nenavadnega za nas, da je negotov, dokler 1-2 tednov po datumu dogodka, ali so bile vaše karte vrne / zamenjati prodajajo. Če bomo dobili vstopnice dobili ponovni prodaji ali povrniti pa bo se taksa za storniranje vsako vstopnico.

Več informacij FAQ

Kontakt management

Če želite, da bi dobili intouch z upravljanjem Ticmate uporabite kontaktni obrazec spodaj. Upravljanje vam lahko pomaga pri vprašanj glede slabe storitve iz naše službe za pomoč, prijave na delovno mesto ali če ste zainteresirani postati dobavitelj.

Več informacij FAQ
Kopija bo poslana na vaš e-poštni naslov

Ticmate.sl powered by Ticmate

Ticmate.sl
Telephone HQ Sweden: +46 8 446 808 44
Telephone UK: +44 20 3870 3444
Telephone US: +1 855 325-0977

Ticmate AB ®
Nygränd 10, 1tr
SE-111 30 Stockholm, Sweden
Org.no. 556710-6017

E-naslov E-naslov +44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444
English
Ticmate.sl


To cart