Išči vstopnice

A COVID-19 update for our community. Read more

O Ticmate

  • 100% varen sistem plačila

  • Plačati v evrih

  • Prodali več kot 3,5 milijon vstopnic

St Pauls Cathedral

Similar experiences

Similar categories

St Pauls Cathedral

4.6 (77)
Od 21,00 €
Rezervirajte si vstopnice za sv Katedrala Pavla, preden greš domov, in preskočite črto na blagajni!

St Paul's katedrala je druga katedrala zgrajena na tej lokaciji, kot prva pogorela do tal v velikem požaru v Londonu leta 1666 sv Paul's katedrale je največja cerkev v severni Evropi, in je zgrajena v oblika velikan križanja z znamenito kupolo se nahaja na sredini.

Naslednja je vključen v ceno vstopnice:
- Multimedia vodnik: 2010 se je začelo multimedia vodnik, ki je vključen v ceno sprejem za vse individualne obiskovalce in je na voljo v angleškem, britanski znakovni jezik, francoski, nemški, italijanski, španski, portugalski, poljski, ruski, mandarine, japonski , in korejski. Vodnik uporablja film, novo fotografsko kakor tudi podroben komentar ponuditi učinkovito razlago tega edinstvenega točko.

- Redni vodeni ogledi: Tours katedrale tla in kripti katedrale z vodniki pod vodstvom teči štirikrat dnevno ob 10:00, 11:00, 01:00 in 02:00. Posamezni obiskovalci se lahko pridružijo ti ob prihodu brez dodatnih stroškov in trajajo 90 minut (prostori so omejeni).

- Oculus: oči v St Pavla uporablja state-of-the-art tehnologijo projekcije potopiti gostujoče fascinantnih zgodb in zgodovino te emblematične točko. Prvi projekt svoje vrste v katedralo, oculus je nagrajena 270 ° filmsko izkušnjo, ki prinaša 1400 let zgodovine do življenja.

Ticket Selection:
Izberite datum pridete v Londonu kot "Velja Od" datum, saj vstopnice kupite tukaj velja za 1 mesec od »Velja od« datum, ki ste jo izbrali. Izberite število vstopnic in kliknite na gumb "Išči". Nato izberite "odrasle" ali otroka "vstopnic (Child vstopnice so na voljo za otroke od 6-17 let). Otroški vstopnice lahko kupite le pri nakupu vstopnic za odrasle. Otroci, mlajši od 5 let, so brezplačne, dokler so v spremstvu odraslih

Ticket categories

Are there children's tickets?
Yes, children's tickets are available for children between age 6-17. Children under age 5 are free, when accompanied by a paying adult.   

Opening hours

Pon - sob 8:30-16:30, zadnji vstop 04:00. Galerije odpre ob 9.30, zadnji vstop v galerijah je na 04:15. Nedelja je zaprt za obiskovalce in turiste.

Knjiga

sat, 19 sep 2020

Instant confirmation

Print out voucher

Save time – Skip the line

Audio guide

Opening hours

Navodila

St Pauls Cathedral

Address
St. Paul's Churchyard London EC4M 8AD

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.