Išči vstopnice

A COVID-19 update for our community. Read more

O Ticmate

  • 100% varen sistem plačila

  • Plačati v evrih

  • Prodali več kot 3,5 milijon vstopnic

Rendezvous with Mozart

Similar experiences

Similar categories

Rendezvous with Mozart

5.0 (1)
Od 188,50 €
Rendezvous z Mozarta v palači Schönbrunn na Dunaju tudi z obiskom v palači, lepo večerjo v Café-Restaurant "Residenz" in klasični koncert z orkestrom Schönbrunn na Dunaju. Rezervirajte si vstopnice za Rendezvous z Mozart na Dunaju tukaj!

Uživajte večer kraljevskih užitkov s hojo skozi razkošne palače, jesti lepo večerjo in na koncu z veliki finale v Schönbrunn Palace Orangery, vkrcajo na glasbeno pot z Schönbrunn Palace orkester na Dunaju.

Začnete potovanje z obiskom na slavnostnih prostorov svetovno znani dvorec Schönbrunn, najbolj priljubljena turistična atrakcija v Avstriji. Gostje bodo prejeli audiovodič in lahko sprejme Palace turnejo kadarkoli v palači v uradnih ur, vendar vam priporočamo, da naši gostje začeli palača turnejo audiovodič najkasneje do 16:00

Ob 06:30: Večerja bo treba vročiti v kavarni, restavraciji Residenz, ki se nahaja v nekdanji palači Schönbrunn kuhinjo. Ta stavba, ki se nahaja v tako imenovanem Ehrenhof, je v bližini glavnega vhoda v palačo je. Tukaj elegantno tri-tečaj večerjo vas čaka, vklj. jedi, značilne za čas Mozartove. (Pijače ne vklj. V ceno).

Ob 08:30 (odprtimi vrati ob 20:00): koncert poteka v skrbno obnovljeni dvorec Schönbrunn Orangery, ki je igral pomembno vlogo v celotnem Mozartove karieri (je nastopil na Orangery večkrat). Glasbena predstava je delo priznanega Schönbrunn Palace orkester na Dunaju, skupaj z vokalisti in baletnih plesalcev. Program, ki ga je J. Strauss in WA Mozarta. Naš gost bo služil alkoholno pijačo v baru Orangery, prejeli pa bodo tudi program za koncert, "Best of Mozart CD-ja", ki ga je Schönbrunn Palace orkestra na Dunaju opravili. Poleg tega smo sedežem znotraj obeh prednjih vrst. Med premorom, vas prosimo, se nam pridružite na kozarec penine in slastno "Mozartkugeln" (večplastni čokoladni tartufi), v baru.

Boste našli sedežno načrt Schönbrunn Orangery je tukaj . Izbirate lahko med štirimi kategorije vstopnic: VIP, A, B og C, Sklicujoč na sprednji, srednji in zadnji del avditorija oz.

Pomembne informacije:
- Kmalu po tem, ko je vaša rezervacija končana, boste prejeli vaše elektronske vozovnice preko e-pošte. Prosimo, natisnite svojo vstopnico in jo prinese s seboj v Orangery, kjer boste morali zamenjati za vaše vozovnice. Lahko izmenjujete vaše elektronske vozovnice od 09:00 samo na vašem rezerviral datum turnejo.
- Koncert trajanje vklj. Odmor je 1 ½ do 2 uri in se konča približno 10:15.
- Na izbranih dneh, lahko koncerti potekajo v Veliki galeriji ali belega zlata sobi, ki se nahaja v notranjosti palače Schoenbrunn ali v drugih koncertnih dvoranah na Dunaju. Ti bodo seveda svetoval, če sprememba koncertnega prizorišča zgodi.
- Po palače Schönbrunn koncerti, bo taksiji na voljo desno izven Schoenbrunn Palace Orangery. Subway traja do polnoči v 5-8 minutnih intervalih.

Opening hours

Lahko zbira vaš e-vstopnic od 09:00 in začnete palača obisk ob istem času, če vam je všeč, vendar vam priporočamo, da začnete Palace turnejo audiovodič najkasneje do 16:00 Večerja ob 06:30 in koncert se začne ob 08:30.

Knjiga

th, 28 may 2020

Instant confirmation

Print out voucher

Duration: 2 hours

Opening hours

Navodila

Rendezvous with Mozart

Address
Orangerie Schönbrunn Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien.

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.