Išči vstopnice

O Ticmate

  • Prodali več kot 3,5 milijon vstopnic

    Preko 4000 izdelkov v 30 državah

  • 100% varen sistem plačila

    Lahko se počutijo 100% varne, medtem ko nakup na naši spletni strani

  • Plačati v evrih

    Plačate v euro in brez skritih stroškov

Similar experiences

Similar categories

Sisi's Treasures

Od 191,40 €
Na naši turneji Treasures Sisi je na Dunaju, se boste počutili kot cesarica za en dan! Rezervirajte si vstopnice za Zakladi Sisi, ki zajema tudi obisk Imperial Furniture Collection, v cesarski palači Hofburg (), Schönbrunn Palace z večerjo in koncert v Orangery!

Doživite cesarski Dunaj skozi oči legendarnega cesarice Elizabete (Sisi). Royal ambient cesarskega Dunaja vam bodo sledili povsod greš. Boste obiskali čudovite stavbe in muzejev, se prepustite kulinaričnim užitkom in nato milosti večerni koncert ob Schönbrunn Palace Orangery s svojo prisotnostjo. Royal užitek je zagotovljen.

Čez dan se boste sprehodili skozi nekdanjo lastnino habsburške dinastije: Schönbrunn, poletna rezidenca Sisi in Franca Jožefa, Imperial Furniture Collection, kjer je čudovito pohištvo Sisi se dobi na zaslonu, kot tudi na cesarskem palača (Hofburg), v katerem so nameščeni cesarskim Apartmaji, se Sisi Museum in Imperial Silver zbirka.

Ampak Treasures Sisi je veliko, veliko več kot to vklj. zelo lepo večerjo, ki bo služil na rezerviranega dan ob Café-Restaurant Residenz, ki mejijo na dvorca Schönbrunn. Vaša miza bo pripravljena za vas na nekdanjem Palace kuhinjo, ki je zdaj čudovito restavracijo z odlično vzdušje. Večerja je slasten menu tri-tečaj. (Pijače niso vklj. V ceno).

Za veliki finale, se boste udeležili koncerta v palači Schönbrunn Orangery: Zelo Najboljši sedeži so rezervirani za Vas koncert z orkestrom Schönbrunn na Dunaju (Program bo J. Strauss in WA Mozart). Pridružite se nam v baru med odmorom za kozarec penine. Kot zelo posebno darilo, boste prejeli Port-Ami za vas, da odnesejo domov.

Vemo, da je to, da veliko obiskati v enem dnevu, zato je, če si knjigo tukaj, vstopnice za Schönbrunn Palace obiska Imperial Pohištvo Zbiranje in Imperial Palace (Hofburg) velja za kateri koli dan, ki vam je všeč, ko rezerviranega datuma za večerjo V Café-Restaurant Residenz & koncertu v Schönbrunn Palace Orangery.

Pomembne informacije:
- Kmalu po tem, ko je vaša rezervacija končana, boste prejeli vaše elektronske vozovnice preko e-pošte. Prosimo, natisnite svojo vstopnico in jo prinese s seboj v Orangery, kjer boste morali zamenjati za vaše vozovnice. Lahko izmenjujete vaše elektronske vozovnice od 09:00 samo na vašem rezerviral datum turnejo.
- Večerja v Café-Restaurant Residenz je služil na 18:30 in koncert v Schönbrunn Palace Orangery se začne ob 08:30 na vašem fiksni rezerviral datum.
- Koncert trajanje vklj. Odmor je 1 ½ -2 uri in se konča približno 22:15.
- Na izbranih dneh, lahko koncerti potekajo v Veliki galeriji ali belega zlata sobi, ki se nahaja v notranjosti palače Schoenbrunn ali v drugih koncertnih dvoranah na Dunaju. Ti bodo seveda svetoval, če sprememba koncertnega prizorišča zgodi.
- Odpiralni čas za Imperial Furniture Collection: od torka do nedelje 10:00-18:00.
- Uradne ure za cesarske palače (Hofburg): Vsak dan 9:00-05:30.
- Uradne ure za Schönbrunn Obiščite: Vsak dan 8:30-17:30.
- Lahko obiščete Imperial Furniture Collection, cesarsko palačo Hofburg () & Schönbrunn vsak dan radi do enega meseca po vašem večerjo in koncert v palači Schönbrunn.
- Po Schönbrunn Palace koncertu bo taksiji na voljo desno izven Schönbrunn Palace Orangery. Subway traja do polnoči v 5-8 minutnih intervalih.

Opening hours

Morate zbrati vse svoje vstopnice na blagajni na Orangerie Schönbrunn, Schonbrunner Schlossstraße 47, 1130 Wien od 09:00 na rezerviranega dneva!

Instant confirmation

Print out voucher

Duration: 2 hours

Opening hours

Navodila

Sisi's Treasures

Address
Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.