Išči vstopnice

A COVID-19 update for our community. Read more

O Ticmate

  • 100% varen sistem plačila

  • Plačati v evrih

  • Prodali več kot 3,5 milijon vstopnic

Blue Danube

Similar experiences

Similar categories

Blue Danube

4.0 (3)
Od 121,60 €
Uživajte v rečno križarjenje navzdol Donave na Dunaju, nato pa lepo večerjo v Café-Restaurant Residenz in končno klasični koncert v Orangery na dvorca Schönbrunn. Rezervirajte svojo vstopnico za Donava Cruise, večerjo in koncert na Dunaju tukaj!

Hvala Johann Strauss valčka "Na lepi modri Donavi", je znan kot "Blue Danube valčka," je ta reka neločljivo prepletena z dunajsko glasbo.

Prvi del našega dneva je reka križarjenje navzdol reke Donave. V tej reki križarjenje, ki traja 3-3 ½ ure, boste videli veliko dunajskih znamenitosti iz vode: Donauturm (Donava Tower), Millennium Tower, Ringturm (Ring Tower), Spittelau toplarna district, Urania observatoriju in še veliko več ... .
Ladja (Upravlja ga DDSG ladjarske družbe) odstopa, in se vrne iz Schwedenplatz. ob 10:30, 11:30, in ob 14:00

Ob 06:30 večerjo bodo postregli v kavarni, restavraciji Residenz, ki se nahaja v nekdanji palači Schönbrunn kuhinjo. Ta stavba, ki se nahaja v tako imenovanem Ehrenhof, je v bližini glavnega vhoda v palačo je. Tukaj elegantno tri-tečaj večerja ob svečah vas čaka (pijače niso vklj. V ceno). Poleti bo večerja vročiti v prijetnem zunaj jedilnico.

Ob 08:30 (odprtimi vrati ob 20:00) Koncert poteka na lokaciji, ki je igral pomembno vlogo v celotnem Mozartove karieri: dovršeno obnovljena Schönbrunn Palace Orangery. Glasbena predstava je delo priznanega Schönbrunn Palace orkester na Dunaju, skupaj z vokalisti in baletnih plesalcev. Program, ki ga je J. Strauss in WA Mozarta.

Pomembne informacije:
- Moraš zbrati svoje vstopnice na Orangerie Schönbrunn od 09:00 na rezerviranega dneva!
Vstopnica Collection Naslov: Orangerie Schönbrunn Palace, Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien
- Priporočamo grem na križarjenje, da odstopa najkasneje do 14:00 in se vrne ob 5:20, tako da vam ne bo treba hiteti priti na večerjo.
- Incl. V ceno sta 2 vstopnici za javni prevoz, tako da si lahko U-Bahn od Schwedenplatz do dvorca Schönbrunn.
- Koncert trajanje vklj. Odmor je 1 ½ do 2 uri in se konča približno 10:15
- Kliknite tukaj za ogled načrt sedežev v Orangery palače Schönbrunn.
- Med koncertom premorom, VIP in kategorije A gostje bodo prejeli kozarec brezplačen penine v baru.
- Na izbranih dneh, lahko koncerti potekajo v Veliki galeriji ali belega zlata sobi, ki se nahaja v notranjosti palače Schoenbrunn ali v drugih koncertnih dvoranah na Dunaju. Ti bodo seveda svetoval, če sprememba koncertnega prizorišča zgodi.
- Po palače Schönbrunn koncerti, bo taksiji na voljo desno izven Schoenbrunn Palace Orangery. Subway traja do polnoči v pet-do osem-minutnih intervalih.

Opening hours

Priporočamo dogaja na križarjenju, ki odstopa najkasneje do 14:00 Potem večerja je ob 06:30 in koncert se začne ob 20:30. Tours od aprila do oktobra.

Knjiga

wed, 23 sep 2020

Instant confirmation

Print out voucher

Opening hours

Navodila

Blue Danube

Address
Schönbrunner Schloßstraße 47, 1130 Wien

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.