Išči vstopnice

A COVID-19 update for our community. Read more

O Ticmate

  • 100% varen sistem plačila

  • Plačati v evrih

  • Prodali več kot 3,5 milijon vstopnic

Ottoman Relics Tour

Similar categories

Ottoman Relics Tour

 
Od 34,00 €
Potopite se v fascinantno zgodovino muslimanskega sveta na ogled do palače Topkapi in Sultan grobnice.

Palača Topkapi je največja palača v Istanbulu kot primarno prebivališče Otomanskega Sultans za približno 400 let po njihovi 624-letni vladavini. Danes je palača kaže cesarske zakladnice, svete relikvije preroka Mohameda, kitajski porcelan, orožje, zbiranje kaligrafija in še veliko več.

Obstaja pet grobnice otomanskih sultanov v pokopališču na Hagija Sofija, znane tudi kot sultan grobnice. Keramične plošče so najlepši primeri v 16. stoletju z vijolično, rdečo, zeleno in modro cvetlični motivi.

Trajanje: 3 ure od 2:00 PM-5: 00 PM.

Izlet vključuje naslednje poudarke:
- Potopite se v zgodovini Osmanskega cesarstva z obiskom palače Topkapi.
- Hodi v stopinjah Otomanskega sultanov, kot si lahko ogledate različne eksponatov, ki vključujejo kitajski porcelan, orožje, kaligrafija in še veliko več.

Vključeno v ceno vstopnice: Okrogla prenosa potovanje od / do hotelov v središču Ljubljane v Istanbul, muzej vstopnine, donacije grobnic in izkušenega vodnika.

Pomembne informacije:
- Kmalu po tem, ko je vaš booking končan, boste prejeli e-vozovnice po pošti. Prosimo, natisnite svojo vstopnico in jo prinese s seboj na turnejo.
- Na voljo je brezplačno okrogla prenos Izlet / od hotelov v središču Ljubljane blizu Taksim Sq, Sultanahmet in Aksaray.. Preden lahko dokončate vašo rezervacijo, vas bo vprašal, da nam ime vašega hotela, da bomo lahko poskrbi vaš prenos. Če se boste nastanili v hotelih v bližini letališča ali v hotelih, ki se nahajajo na azijski strani Istanbula, potem je morda treba dodati provizijo pick-up, ali pa vas bomo prosili, da pokažejo na tour-začetni naslov v središču Istanbula. Preden lahko dokončate vašo rezervacijo, vas bo vprašal, da nam ime vašega hotela, da bomo lahko poskrbi vaš pick-up.
- Turneja se začne ob 14:00, ampak ker si se pobral v vašem hotelu, vas prosimo, da pokličete našo organizator potovanja pribl. 24 ur vnaprej, da bi vas dobili natančna pick-up čas, da bi se izognili čaka v hotelskem preddverju. Telefonsko številko, bo jasno začela na vavčerskega / e-vozovnice smo vam poslali.
- Tura je v angleščini.
- Otroške vstopnice so na voljo pri starosti 3-7. Otroci, stari od 0-2 let, so brezplačne, ko se skupaj s plačilnim odrasle.
- Je oddelek Harem ni vključena v potovanja v palačo Topkapi.

Opening hours

Trajanje: 3 ure od 14:00-05:00.

Knjiga

tue, 22 sep 2020

Instant confirmation

Print out voucher

Live guide

Duration: 3 hours

Departure times

Navodila

Ottoman Relics Tour

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.