Išči vstopnice

A COVID-19 update for our community. Read more

O Ticmate

  • 100% varen sistem plačila

  • Plačati v evrih

  • Prodali več kot 3,5 milijon vstopnic

Green Mosque & Bursa Tour

Similar categories

Green Mosque & Bursa Tour

 
Od 87,60 €
Pridružite se nam na celodnevni izlet na zeleno Bursi, saj je turško mesto poimenovali zaradi njegove obdaja gozd. Na tej turneji boste obiskali Grand Mosque, zeleno mošejo in mavzolej in izkušnje Silk Market v Grand Bazaar.

Turneja se začne na trajektu, iz katerih boste lahko uživali v prelepo pokrajino mimo. Nato se peljemo do Bursi, nekdanjega Otomanskega kapitala. Tu smo uživali okusne "KEBAP Aleksandra Velikega" za kosilo.

Po kosilu smo obiskali Grand Mosque (znan tudi kot Ulucami), Zelena mošeja in zeleno mavzolej (samo od zunaj) in staro Silk Market v Grand Bazaar.

Potem smo se odpeljali do 600 let stara İnkaya platana, ki ustvarja temelje za eno najstarejših vasi v Bursi, ki so jih Turki temelji. Na poti v gore Uludag bomo vzeli odmor za kavo. Gora je znana tudi kot legendarni Mount Olympos, kraj, iz katerega so bogovi gledal trojanske vojne. Tukaj boste dobili lep pogled na mesto.

Trajanje: 13 ur od 09:00-10: 05:00.

Izlet vključuje naslednje poudarke:

- Zelena mošeja (Yesil mošeja) in Zeleni mavzolej
- Silk Market
- Mount Uludag

Vključeno v ceno vstopnice: Okrogla prenosa potovanje od / do hotelov v središču Ljubljane v Istanbul, sprejemov v zeleni džamije in mavzoleja, kosilo in izkušenega vodnika.

Pomembne informacije:
- Kmalu po tem, ko je vaš booking končan, boste prejeli e-vozovnice po pošti. Prosimo, natisnite svojo vstopnico in jo prinese s seboj na turnejo.
- Na voljo je brezplačno okrogla prenos Izlet / od hotelov v središču Ljubljane blizu Taksim Sq, Sultanahmet in Aksaray.. Preden lahko dokončate vašo rezervacijo, vas bo vprašal, da nam ime vašega hotela, da bomo lahko poskrbi vaš prenos. Če se boste nastanili v hotelih v bližini letališča ali v hotelih, ki se nahajajo na azijski strani Istanbula, potem je morda treba dodati provizijo pick-up, ali pa vas bomo prosili, da pokažejo na tour-začetni naslov v središču Istanbula. Preden lahko dokončate vašo rezervacijo, vas bo vprašal, da nam ime vašega hotela, da bomo lahko poskrbi vaš pick-up.
- Turneja se začne ob 09:00, ampak ker si se pobral v vašem hotelu, vas prosimo, da pokličete našo organizator potovanja pribl. 24 ur vnaprej, da bi vas dobili natančna pick-up čas, da bi se izognili čaka v hotelskem preddverju. Telefonsko številko, bo jasno začela na vavčerskega / e-vozovnice smo vam poslali.
- Otroške vstopnice so na voljo pri starosti 3-7. Otroci, stari od 0-2 let, so zastonj, če ga spremlja plačilna odrasle.
- Tura je v angleščini.
- Pred prihodom so obvezna.
- Ta turneja ima minimalno zahtevo potnikov šest gostov. Rezervirate lahko manj, če pa zahtev ni izpolnjena, vaš tour je predmet reprogramiranje. V malo verjetnem primeru odpovedi zaradi minimalnih zahtev osebnih niso izpolnjene, bo zagotovljena nadomestila.

Opening hours

Trajanje: 13 ur od 9:00 AM-10: 00 PM.

Knjiga

sat, 30 may 2020

Instant confirmation

Print out voucher

Live guide

Duration: 13 hours

Departure times

Navodila

Green Mosque & Bursa Tour

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.