Išči vstopnice

Similar experiences

Similar categories

Newark Airport Transfer: Shared Transfer

Od € 20.9
Namesto da bi poudarili o javni prevoz ali poskuša zastavo taksi, izberite svojo stroškovno učinkovit skupni prevoz, tako da vaše počitnice v New Yorku, se lahko začne brez težav. Naš šofer se boste srečali na letališču Newark v New Yorku in vas popeljal do vašega hotela.

Ne glede na to, če potujete sami, v paru ali v večji skupini, bodo naši izkušeni, poklicni vozniki zagotovijo svoj prevoz na in iz letališča Newark je prepir!

Tukaj lahko naročite hiter in učinkovit prevoz med letališčem Newark in vašega hotela. Naša vrat do vrat politika zagotavlja prevoz, tako v in iz vašega hotela in letališča Newark.

Samo rezervirajte svoj skupni Newark letališče shuttle tukaj, in vas bo srečal s svojo lastno zelo voznik na letališču. Če želite, lahko tudi ponovno odredi prevoz nazaj, od vašega hotela na letališče.

Pomembne informacije:
- Kmalu po tem, ko je vaš booking končan, boste prejeli e-vozovnice po pošti. Prosimo, natisnite svojo vstopnico in jo prinesite s seboj.
- Če želite naročiti skupno Newark letališki povratni avtobusni izlet, moraš dati dve naročili: eno od letališča do hotela in enega iz vašega hotela na letališče, saj vsako rezervacijo potrebuje svojo številko potrditve.
- Preden izpolnite svojo rezervacijo, vas bo prosil, da nam z imeni potnikov, datum prihoda / odhoda, podatke o letu in vaš hotel (vključno z naslovom in telefonsko številko), tako da bomo lahko poskrbi vaš prenos.
- Ta služba deluje le na Manhattnu med Battery Park in 125. ulici.
- Če bi radi prevoz iz Manhattna do letališča, samo pokličite našega letališča sredstvo dva-tri dni pred svojim odhodom. Telefonsko številko, bo jasno označena na vas vozovnice.
- Uporabljajte samo enoprostorci jasno označena GO AIRLINK NYC.
- Otroci so cene enake kot pri odraslih.
- Lahko samo eno standardno kovček in en kos ročne prtljage na osebo.
- Cena za deljeno dni za dobavo letališče shuttle vključuje nasvete, cestnine in davke.

Opening hours

Obratovalnih ur: 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni na leto.

Knjiga

mon, 25 mar 2019

Bestseller

Instant confirmation

Print out voucher

Opening hours

Navodila