Išči vstopnice

O Ticmate

Glavno sredstvo v Evropi za mednarodne prodaje vstopnic!

Dobrodošli na Ticmate.sl . To je stran za vas, če iščete za rezervacijo za mednarodno prireditev, in želijo, da so vse vstopnice rezervirali tudi vnaprej, pred odhodom domov.

Ticmate je švedski lasti podjetje, ki ponuja široko paleto vstopnic po vsem svetu izkušenj, kot so znamenitosti, izleti, turistične znamenitosti, prevoza, muzikalov, razstav, nogomet in še veliko več !.

Ticmate je dejavna v 40 državah na 6 celinah in prodaja vstopnic za dogodke v mestih po vsem svetu, od Prage na vzhodu v Las Vegas na zahodu.

Ki bo vaš naslednji cilj? Najti in izbrati vstopnice za vaše izkušnje pri Ticmate!

  • Prodali več kot 3 milijon vstopnic

    Preko 4000 izdelkov v 30 državah

  • 100% varen sistem plačila

    Lahko se počutijo 100% varne, medtem ko nakup na naši spletni strani

  • Plačati v evrih

    Plačate v euro in brez skritih stroškov

Similar experiences

Similar categories

JFK Airport Transfer: Private Transfer

4.9 (9)
Od € 126.4
Namesto da bi poudarili o javni prevoz ali poskuša zastavo taksi, izberite svojo stroškovno učinkovit zasebno shuttle, tako da vaše počitnice v New Yorku, se lahko začne brez težav. Naš šofer se boste srečali na letališču JFK v New Yorku, in peljal do hotela.

Ne glede na to, če potujete sami, v paru ali v večji skupini, bodo naši izkušeni, poklicni vozniki zagotovijo, vaš prevoz na in z letališča JFK, je prepir!

Tukaj lahko naročite hitro, učinkovito in zasebni prevoz med letališčem JFK in vašega hotela. Naša vrat do vrat politika zagotavlja prevoz, tako v in iz vašega hotela in letališča JFK.

Samo rezervirajte zasebno JFK letališče shuttle tukaj, in vas bo srečal s svojo lastno zelo voznik na letališču. Če želite, lahko tudi ponovno odredi prevoz nazaj, od vašega hotela na letališče.

Pomembne informacije:
- Kmalu po tem, ko je vaš booking končan, boste prejeli e-vozovnice po pošti. Prosimo, natisnite svojo vstopnico in jo prinesite s seboj.
- Če želite naročiti zasebno JFK letališča povratni avtobusni izlet, moraš dati dve naročili: eno od letališča do hotela in enega iz vašega hotela na letališče, saj vsako rezervacijo potrebuje svojo številko potrditve.
- Preden izpolnite svojo rezervacijo, vas bo prosil, da nam z imeni potnikov, datum prihoda / odhoda, podatke o letu in vaš hotel (vključno z naslovom in telefonsko številko), tako da bomo lahko poskrbi vaš prenos.
- Otroci so cene enake kot pri odraslih.
- Cene so tukaj na spletni strani so navedene na avto, ne na osebo.
- Izbirate lahko med limuzino, če ste med 1-3 oseb, VIP SUV, če so 4-6 in kombijem, če ste med 7-10 ljudi.
- Lahko samo eno standardno kovček in en kos ročne prtljage na osebo.
- Cena za zasebne JFK letališče shuttle vključuje nasvete, cestnine in davke.

Opening hours

Obratovalnih ur: 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 365 dni na leto.

Instant confirmation

Print out voucher

Opening hours

Navodila

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.