Išči vstopnice

A COVID-19 update for our community. Read more

O Ticmate

  • 100% varen sistem plačila

  • Plačati v evrih

  • Prodali več kot 3,5 milijon vstopnic

Grand Canyon South Rim Tour

Similar categories

Grand Canyon South Rim Tour

 
Od 114,10 €
Doživite geološko čudo bolje znan kot Grand Canyon. Na tej turneji boste dobili odnese stran od neonske džungle, da je Las Vegas in vas odpeljal na kraj, ki ga ne bo nikoli pozabil. Fotografije ne ji dela krivico, veličastnost Grand Canyon mora biti izkušnja osebno.

Vaš dan se bo začel z odhodom od znamenitega Las Vegas Strip. Naslov za Grand Canyon, vaš vodnik vam povem nekaj o najbolj zgodovinskih in zanimivostmi tega območja okoli španskih raziskovalcev, številnih avtohtonih kultur in zgodnjih Zahodnega Naseljenci severni Arizoni.

Ko smo dosegli izključno National Geographic center za obiskovalce, boste dobili delicous kosilo in nekaj časa, da bi dobili nekaj spominkov nakupovanje storiti, preden gredo v za Grand Canyon National Park.

Ob prihodu boste imeli prosti čas na Mather spoznavanja poti oblog rob kanjona ali preprosto uživanje v prekrasnem pogledu na Grand Canyon. Kot smo glavo globlje v narodnem parku bomo naredili postanek za več časa za ogled mesta na Bright Angel Lodge eni od prvotnih okolici hotela v Grand Canyon južnem robu, ki se nahajajo neposredno ob robu Grand Canyona sama.

Poudarki:
- Photo postaja Hoover Dam z neverjetno O'Callaghan-Tillman Bridge
- Glej izumrl vulkan "utrdba Hill"
- Kosilo postrežejo v centru National Geographic obiskovalce
- Obiščite najširšo in najglobljo točko na Grand Canyon južnem robu (nad 8400 čevljev globoko in 21 milj čez.)
- Ride na krovu luksuzne avtomobilske trenerja, opremljenega z zahodi in klimatizacijo
- Brezplačne pokaži vstopnice

Trajanje: 14 ur

Pomembne informacije:
- Kmalu potem, ko je vaša rezervacija končana, boste prejeli elektronsko vozovnico po e-pošti. Prosimo, natisnite svojo vstopnico in jo prinese s seboj na turnejo.
- Ta turneja vključuje brezplačno hotelsko pick-up in drop-off za goste, ki bivajo v hotelih v bližini The Strip. Kasneje v procesu rezervacije vas bomo prosili za vaše hotelske podrobnosti. Pick-up je 06:00-07:30.
- 24 do 48 ur pred turnejo datumom, morate poklicati naš zastopnik urnik poberem časa v vašem hotelu na ali v bližini Strip .O e-vstopnico boste prejeli, ko ste izpolnili svojo rezervacijo naši agenti cestnina je brezplačna številka navedeno
- Tura je v angleškem jeziku.
- Otroške vstopnice so na voljo za otroke, mlajše od 2 let.
- Naslednje postavke so prepovedani na naših motornih avtobusnih izletih zaradi varnostnih omejitev na Hoover Dam: prtljage, velike nahrbtnike, primerih obleko, aktovk, hladilniki in alkohola.

Opening hours

Turneja poteka od 7:30-9:30

Knjiga

th, 9 jul 2020

Instant confirmation

Print out voucher

Duration: 14 hours

Opening hours

Navodila

Grand Canyon South Rim Tour

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.