Išči vstopnice

A COVID-19 update for our community. Read more

O Ticmate

  • 100% varen sistem plačila

  • Plačati v evrih

  • Prodali več kot 3,5 milijon vstopnic

Venue Information

Sightseeing, Cruise & Eiffel Tower

Sightseeing, Cruise & Eiffel Tower

Sightseeing, Cruise & Eiffel Tower

Similar experiences

Similar categories

Eiffel Tower: Audio guided tour & cruise - 5 hours

4.2 (315)
Od 79,00 €
Ta 3 way ekskurzija, "Paris Panoramic Tour", ki vam daje priložnost, da odkrijete, Pariz, njeno zgodovino in veliko stavb iz trenerja razkošje, od križarjenje navzdol Sene in Eifflovega stolpa.

Prvi korak je bus tour z avdio komentarjem (na voljo v 13 jezikih, vklj. Angleški, španski, francoski, nemški, italijanski, nizozemski), tako da boste lahko slišali zgodovino Pariza in občudovali njene glavne trge, mostove, glavnih ulic in stavb , kot so: Opera kvadrata, Concorde, Champs-Elysees, Arc de Triomphe, Trocadero kvadrata, Invalides, Pont-Neuf, Bastille trga in opere, katedralo Notre-Dame, Luksemburg vrtove, Saint-Germain des Pres in Eifflov stolp .

Bus del tega izleta se zaključi ob vznožju Eifflovega stolpa, in od tu se bo posadka ste dobrodošli na krovu eno od treh trimarani pripadajo "BATEAUX Parisiens", za eno uro križarjenje navzdol Seine, drugi del turneje!
Popolnoma steklena opremljena, s teraso, v ozadju in hodnikih vseh krogu, se te ladje popolnoma oblikovan za odkrivanje in občudovali bogato arhitekturo mesta. Jasno in slikovito Komentar spremljajo besedila in glasbo vzbuja različne kraje in čase, se predvajajo prek posameznih telefonov (na voljo tudi v 13 jezikov, vklj. Angleški, španski, francoski, nemški, italijanski, nizozemski).

Ogled križarjenje konča tudi ob vznožju Eifflovega stolpa, kjer boste preskočite črto in gredo neposredno na dvigalo za vožnjo priprav na 2. nadstropju Eifflovega stolpa, ki vam daje čudovit panoramski razgled na Pariz, ki je končno del "pariške Panoramic Tour". Če vam je všeč, lahko kupite vstopnice za 3. nadstropju Eifflovega stolpa.

Trajanje: 5 ur. (Odvisno od tega, kako dolgo boste porabili na Eifflov stolp)

Times Odhod: 09:00, 12:00 in 14:45. Prosimo, da se pri odhodu točki vsaj 20 minut. pred začetkom.

* Opomba: V redkih primerih se bo Eifflov stolp zaprt za obiskovalce, zaradi vzdrževanja, lokalno stavko v Parizu ali Eifflov stolp, prometnih problemov itd v teh primerih Eifflov stolp obisk bo nadomeščena z obiskom stolpa Montparnasse v Parizu. Ne bomo vnaprej opozorili, vendar vam bo povedal, v Parizu, ki ga naš agent, preden se začne turneja. Ne moremo biti odgovorna za te sprememb v zadnjem trenutku zaradi nepredvidenih Eiffel Tower vzdrževanja lokalnih stavko v Parizu in / ali Eifflov stolp, prometnih problemov itd in če tega ne more sprejeti, prosim, ne rezervirajte ta turnejo, saj brez nadomestila bo treba, če je Eifflov stolp nadomesti z Montparnasse Tower!

Ogled znamenitosti, Cruise in Eifflov stolp / Paris Panoramic Tour se začne pri 2 Rue de Pyramides 75.001 Parizu in se konča na Eifflov stolp!

Ticket categories

Adult (12+)
Child (3-11)
Infant (0-2): Free of charge

Opening hours

Tour se začne vsak dan ob 09:00, 00:00, 14:45
Book now

Fantastic: 4.2 – 315 reviews

Knjiga

wed, 30 dec 2020

Refundable tickets Refundable tickets
Refundable up to 48 hours before performance date. A cancellation fee of up to 20% pr. ticket may apply

Bestseller

Instant confirmation

Mobile voucher accepted

Save time – Skip the line

Audio guide

Opening hours

What’s included?

- Skip the line-ticket to the Eiffel Tower.
- A bus tour through Paris.
- A cruise on the Seine.
- An audio guide.

Navodila

Sightseeing, Cruise & Eiffel Tower

Address
PARISCityVISION 2 Rue des Pyramides 75001 Paris

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.