Išči vstopnice

O Ticmate

Glavno sredstvo v Evropi za mednarodne prodaje vstopnic!

Dobrodošli na Ticmate.sl . To je stran za vas, če iščete za rezervacijo za mednarodno prireditev, in želijo, da so vse vstopnice rezervirali tudi vnaprej, pred odhodom domov.

Ticmate je švedski lasti podjetje, ki ponuja široko paleto vstopnic po vsem svetu izkušenj, kot so znamenitosti, izleti, turistične znamenitosti, prevoza, muzikalov, razstav, nogomet in še veliko več !.

Ticmate je dejavna v 40 državah na 6 celinah in prodaja vstopnic za dogodke v mestih po vsem svetu, od Prage na vzhodu v Las Vegas na zahodu.

Ki bo vaš naslednji cilj? Najti in izbrati vstopnice za vaše izkušnje pri Ticmate!

  • Prodali več kot 3,5 milijon vstopnic

    Preko 4000 izdelkov v 30 državah

  • 100% varen sistem plačila

    Lahko se počutijo 100% varne, medtem ko nakup na naši spletni strani

  • Plačati v evrih

    Plačate v euro in brez skritih stroškov

Venue Information

Sightseeing, Cruise & Eiffel Tower

Sightseeing, Cruise & Eiffel Tower

Similar experiences

Similar categories

Sightseeing, Cruise & Eiffel Tower

4.2 (308)
Od 72,60 €
Ta 3 way ekskurzija, "Paris Panoramic Tour", ki vam daje priložnost, da odkrijete, Pariz, njeno zgodovino in veliko stavb iz trenerja razkošje, od križarjenje navzdol Sene in Eifflovega stolpa.

Prvi korak je bus tour z avdio komentarjem (na voljo v 13 jezikih, vklj. Angleški, španski, francoski, nemški, italijanski, nizozemski), tako da boste lahko slišali zgodovino Pariza in občudovali njene glavne trge, mostove, glavnih ulic in stavb , kot so: Opera kvadrata, Concorde, Champs-Elysees, Arc de Triomphe, Trocadero kvadrata, Invalides, Pont-Neuf, Bastille trga in opere, katedralo Notre-Dame, Luksemburg vrtove, Saint-Germain des Pres in Eifflov stolp .

Bus del tega izleta se zaključi ob vznožju Eifflovega stolpa, in od tu se bo posadka ste dobrodošli na krovu eno od treh trimarani pripadajo "BATEAUX Parisiens", za eno uro križarjenje navzdol Seine, drugi del turneje!
Popolnoma steklena opremljena, s teraso, v ozadju in hodnikih vseh krogu, se te ladje popolnoma oblikovan za odkrivanje in občudovali bogato arhitekturo mesta. Jasno in slikovito Komentar spremljajo besedila in glasbo vzbuja različne kraje in čase, se predvajajo prek posameznih telefonov (na voljo tudi v 13 jezikov, vklj. Angleški, španski, francoski, nemški, italijanski, nizozemski).

Ogled križarjenje konča tudi ob vznožju Eifflovega stolpa, kjer boste preskočite črto in gredo neposredno na dvigalo za vožnjo priprav na 2. nadstropju Eifflovega stolpa, ki vam daje čudovit panoramski razgled na Pariz, ki je končno del "pariške Panoramic Tour". Če vam je všeč, lahko kupite vstopnice za 3. nadstropju Eifflovega stolpa.

Trajanje: 5 ur. (Odvisno od tega, kako dolgo boste porabili na Eifflov stolp)

Times Odhod: 09:00, 12:00 in 14:45. Prosimo, da se pri odhodu točki vsaj 20 minut. pred začetkom.

* Opomba: V redkih primerih se bo Eifflov stolp zaprt za obiskovalce, zaradi vzdrževanja, lokalno stavko v Parizu ali Eifflov stolp, prometnih problemov itd v teh primerih Eifflov stolp obisk bo nadomeščena z obiskom stolpa Montparnasse v Parizu. Ne bomo vnaprej opozorili, vendar vam bo povedal, v Parizu, ki ga naš agent, preden se začne turneja. Ne moremo biti odgovorna za te sprememb v zadnjem trenutku zaradi nepredvidenih Eiffel Tower vzdrževanja lokalnih stavko v Parizu in / ali Eifflov stolp, prometnih problemov itd in če tega ne more sprejeti, prosim, ne rezervirajte ta turnejo, saj brez nadomestila bo treba, če je Eifflov stolp nadomesti z Montparnasse Tower!

Ogled znamenitosti, Cruise in Eifflov stolp / Paris Panoramic Tour se začne pri 2 Rue de Pyramides 75.001 Parizu in se konča na Eifflov stolp!

Ticket categories

Adult (12+)
Child (3-11)
Infant (0-2): Free of charge

Opening hours

Tour se začne vsak dan ob 09:00, 00:00, 14:45

Bestseller

Instant confirmation

Mobile voucher accepted

Save time – Skip the line

Audio guide

Opening hours

Navodila

Sightseeing, Cruise & Eiffel Tower

Address
PARISCityVISION 2 Rue des Pyramides 75001 Paris

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.