Išči vstopnice

O Ticmate

Glavno sredstvo v Evropi za mednarodne prodaje vstopnic!

Dobrodošli na Ticmate.sl . To je stran za vas, če iščete za rezervacijo za mednarodno prireditev, in želijo, da so vse vstopnice rezervirali tudi vnaprej, pred odhodom domov.

Ticmate je švedski lasti podjetje, ki ponuja široko paleto vstopnic po vsem svetu izkušenj, kot so znamenitosti, izleti, turistične znamenitosti, prevoza, muzikalov, razstav, nogomet in še veliko več !.

Ticmate je dejavna v 40 državah na 6 celinah in prodaja vstopnic za dogodke v mestih po vsem svetu, od Prage na vzhodu v Las Vegas na zahodu.

Ki bo vaš naslednji cilj? Najti in izbrati vstopnice za vaše izkušnje pri Ticmate!

  • Prodali več kot 3,5 milijon vstopnic

    Preko 4000 izdelkov v 30 državah

  • 100% varen sistem plačila

    Lahko se počutijo 100% varne, medtem ko nakup na naši spletni strani

  • Plačati v evrih

    Plačate v euro in brez skritih stroškov

Venue Information

Paris Essential

Paris Essential

Similar experiences

Similar categories

Paris Essential

4.1 (11)
Od 118,60 €
Ta 3 way ekskurzija, "Paris Essential", vam bo dala priložnost, da odkrijete, Pariz, njeno zgodovino in velike zgradbe iz luksuznega trener in križarjenje navzdol Seni, kakor tudi od Eifflovega stolpa, kjer lahko uživate v 2 tečaja kosilo .

Prvi korak je bus tour z avdio komentarjem (na voljo v 13 jezikih, vklj. Angleški, španski, francoski, nemški, italijanski, nizozemski), tako da lahko slišite edinstveno zgodovino Pariza in občudovali njene glavne trge, mostove, glavnih ulic in stavb , kot so: Opera kvadrata, Concorde, Louvre, Elizejske poljane, Slavolok zmage, Trocadero kvadrata, Invalides, Pont-Neuf, Bastille trga in opere, katedralo Notre-Dame, Luksemburg vrtove, Saint-Germain-des-Prés in Eifflov stolp.

Bus del tega izleta se zaključi ob vznožju Eifflovega stolpa, in od tu se bo posadka ste dobrodošli na krovu eno od treh trimarani pripadajo "BATEAUX Parisiens", za eno uro križarjenje navzdol Seine, drugi del turneje! Popolnoma steklena opremljena, s teraso, v ozadju in hodnikih vseh krogu, se te ladje popolnoma oblikovan za odkrivanje in občudovali bogato arhitekturo mesta. Jasno in slikovito Komentar spremljajo besedila in glasbo vzbuja različne kraje in čase, se predvajajo prek posameznih telefonov (na voljo tudi v 13 jezikov, vklj. Angleški, španski, francoski, nemški, italijanski, nizozemski, švedski in danski).

Ogled križarjenje konča tudi ob vznožju Eifflovega stolpa, kjer boste preskočite črto in gredo neposredno na dvigalo za vožnjo pripravah na 1. nadstropju Eifflovega stolpa, ki vam daje čudovit panoramski razgled na Pariz. Tukaj boste uživali 2 tečaja kosilo (pijača ni vključena), v novi restavraciji "58 Tour Eiffe l", ki je zadnji del "Pariza Essential". Če vam je všeč, lahko kupite vstopnice za 2.. in / ali 3. nadstropju Eifflovega stolpa, medtem ko tam.

Trajanje: 5 ur. (Odvisno od tega, kako dolgo boste porabili na Eifflov stolp)

Odhod Times: 09:00 in 12:00 Prosimo, da se pri izhodišča vsaj 20 min. pred začetkom.

Paris Essential začne pri 2 Rue de Pyramides 75.001 Parizu in se konča na Eifflov stolp!

Ticket categories

Adult (12+)
Child (3-11)
Infant (0-2): Free of charge

Opening hours

Tour se začne vsak dan ob 09:00, 00:00
Book now

Fantastic: 4.1 – 11 reviews

Instant confirmation

Mobile voucher accepted

Save time – Skip the line

Duration: 5 hours

Opening hours

Navodila

Paris Essential

Address
PARISCityVISION 2 Rue de Pyramides 75001 Paris

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.