Išči vstopnice

O Ticmate

Glavno sredstvo v Evropi za mednarodne prodaje vstopnic!

Dobrodošli na Ticmate.sl . To je stran za vas, če iščete za rezervacijo za mednarodno prireditev, in želijo, da so vse vstopnice rezervirali tudi vnaprej, pred odhodom domov.

Ticmate je švedski lasti podjetje, ki ponuja široko paleto vstopnic po vsem svetu izkušenj, kot so znamenitosti, izleti, turistične znamenitosti, prevoza, muzikalov, razstav, nogomet in še veliko več !.

Ticmate je dejavna v 40 državah na 6 celinah in prodaja vstopnic za dogodke v mestih po vsem svetu, od Prage na vzhodu v Las Vegas na zahodu.

Ki bo vaš naslednji cilj? Najti in izbrati vstopnice za vaše izkušnje pri Ticmate!

  • Prodali več kot 3 milijon vstopnic

    Preko 4000 izdelkov v 30 državah

  • 100% varen sistem plačila

    Lahko se počutijo 100% varne, medtem ko nakup na naši spletni strani

  • Plačati v evrih

    Plačate v euro in brez skritih stroškov

Venue Information

Vatican Museum, Sistine Chapel & St Peter's

Vatican Museum, Sistine Chapel & St Peter's

Similar experiences

Similar categories

Vatican Museum, Sistine Chapel & St Peter's Basilica

4.5 (791)
Od € 74.4
Ta zelo priljubljena tura, bo pokril večino znamenitega Vatikan, Vatikan Muzeji, Sikstinsko kapelo, so "Vatacombs" (podzemnih grobnic nekdanjih papežev) in bazilike svetega Petra

Boste videli utrinkov iz nedvomno najpomembnejši zbirko umetnosti na svetu, vključuje prostorih Raphael, Sikstinska kapela, in Belvedere dvorišču. Vodnik vam ponuja celovit pregled na vse, boste videli, predvsem pa o Sikstinski kapeli in slavnega slikarja Michelangela.

Po odhodu Sikstinski kapeli, vas bo vodil skozi podzemni ravni, ki se imenuje "Vatacombs," redko viden območje v Vatikanu, kjer se nahajajo grobnice nekdanjih papežev.
Bomo nato pa glavo gor v baziliko svetega Petra, ki je največji baziliki na svetu zgradili nad tem, kaj so verjeli, da so kosti svetega Petra.
Vključeni v ta obisk, so "Pieta", slavni Dome zasnoval Michelangelo, masivni Baldacchino vrezane v bronu, ki jih Bernini, spremenjenja z Rafaelom in drugih spomenikov umetniškega pomena.
Tura konča zunaj veličastno baziliko, kjer bomo slišali o zgodovini Vatikanske države, Švicarske garde, in kako se je trg svetega Petra oblikovana.

Ta turneja je enak prvemu delu turneje "Vatikan Popoldne Tour / Vatikan Morning Tour". Če ne želite, da se udeležite vodenega ogleda za Vatacombs in St Peters baziliko, prosim rezervirajte turnejo "Vatikan Popoldne Tour / Vatikan Morning Tour" namesto!


Pomembne informacije:
- Tour Trajanje: Približno 3 ure
- Tour je v angleščini
- Mlajši 6-17 let. Mlajši od 6 let, so brezplačne. Vse ostale plačati normalno ceno!
- Vstopnice za Vatikan in vatikanski muzej je vključen v vaše vozovnice (to bi plačali neposredno v Vatikanu in je enakovredna min 20 EUR na osebo..
- Ni nobenih skritih ali dodatnih stroškov, ali pristojbine!
- Boste preskočili vse uradne / javne čakalnih vrst, in so lahko zelo dolgo, tudi do nekaj ur. Vendar pa ob določenih dnevih, kot so prazniki, vikendi in verskih praznikov je morda nekaj vrstic. To se ni mogoče izogniti, vendar te vrstice bo veliko krajši kot javnimi!
- Odpovedi se lahko zgodi v zelo kratkem času. V teh primerih vas bomo kontaktirali in vam ponudijo alternativne koncerti ali boste dobili polno vračilo!
- Obstaja stroga pravila oblačenja v Vatikanu. Ramena in kolena, je treba zajeti za ženske in moške. Sandali se šteje za primerno.
- Zaradi varnostnih in varnostnih preverjanj, vam priporočamo, da si ne prinašajo nobenih velikih vreč ali pakete!
- Ta turneja se izvaja kot hoja turnejo, saj niso vozila dovoljeno znotraj Vatikana, zato prosim nosite ustrezno obutev!
- Ta turneja konča v Vatikanu!

Ticket categories

Are there children's tickets?
Yes, children's tickets are available for children between age 6-17. Children under age 6 are free when accompanied by a paying adult.  

Opening hours

- April to October at 8:45 AM, 11:00 AM and 13:00 PM. - November to March at 11 AM. - Closed Sundays and on other religious holidays!

What’s not included?

- Necropolis.

Bestseller

Instant confirmation

Print out voucher

Save time – Skip the line

Audio guide

Live guide

Duration: 3 hours

What’s included?

- A guided tour through the Vatican city.
- Access to the Sistine Chapel and St. Peter's Basilica.
- Access to the Vatacombs.

Opening hours

Navodila

Vatican Museum, Sistine Chapel & St Peter's

Address
When In Rome Tours Via Sebastiano Veniero 21 000192 Rome, Italy

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.