Išči vstopnice

O Ticmate

  • 100% varen sistem plačila

  • Plačati v evrih

  • Prodali več kot 3,5 milijon vstopnic

Venue Information

Similar experiences

Similar categories

Madame Tussauds New York

4.2 (10)
Od 31,40 €
Rezervirajte vstopnice za Madame Tussauds v New Yorku in dobili hiter dostop po tirih do v muzeju voščenih lutk. Vstopnice za Madame Tussauds v New Yorku sem!

V mestu z milijoni stvari za videti in narediti, vaš stop v New Yorku še ni končano, dokler ste doživeli svetovno znani Madame Tussauds. Eno mesto, kjer lahko dobite blizu in osebno z več kot 220 na svetu najbolj fascinantnih zgodovinskih, političnih in ikonskih osebnosti naše zgodovine.

Vaše All Access Pass Vstopnice vključuje:
• Vhod za privlačnost, s "hitrim dostopom vozovnice" (imetniki bonov prejeli VIP-dostop), ki ima več kot 220 številk življenjsko všeč voska na svetu najbolj fascinantnih slavnih in zgodovinskih osebnosti.
SCREAM! - Scare si smešen s temne strani Madame Tussauds v krik, naš live-igralec napolnjena atrakcija. • Spirit of New York - Potopite se v resničnem bistvu New Yorku v naši najnovejši razstavi. Stati ob strani Marilyn Monroe v klasični NY scene, pozvonim na borzi, in razmislimo o preteklosti na 9/11 Memorial. Bodite slikovit sprehod skozi Central Park, sedi za volanom pravega NY kabino in uživajte enkrat življenjske dobe priložnost je, da se vaša slika izvesti v kroni Kipa svobode.
NOW OPEN! Marvel 4D izkušnje vključuje dodatek Thor, Captain America, Spiderman in najnovejši Hulk! Gostje so potopljeni v boj, da shranite v New Yorku, kot so Marvel je Avengers zaživeli v našem vse nove filmske pustolovščine

Ni res ni izgovor za obisk Madame Tussauds, medtem ko so v New Yorku!

Pomembne informacije:
- Vstopnice bodo poslani na vaš e-poštni naslov je takoj po tem, ko ste končali svojo rezervacijo in plačilo je bilo odobreno.
- Otroški vstopnice: 4 do 12 let.
- Ker boste morali pokazati osebno izkaznico skupaj z vašim vavčerskega / e-vozovnice pri vnašanju Madame Tussauds v New Yorku, MORA ime na voucher / e-vozovnice se ujema z imenom na vaš osebni dokument s sliko
- Odprto vsak dan skozi vse leto.
- Vstopnica velja 30 dni od datuma, ki ste ga izbrali ob rezervaciji.

Ticket categories

Adult
Child (3-12)
Infant (0-2): Free of charge

Opening hours

Daily 10:00-08:00 (ned-čet) 10:00-10:00 (pet-sob)

Instant confirmation

Print out voucher

Opening hours

What’s included?

- Entry-ticket to Madame Tussauds - valid for one month.
- Access to Madame Tussauds New York Presents Broadway!
- An All Access Pass to all of the museum's exhibits (including Marvel SuperHeroes 4D Cinema and The Spirit of New York).

Navodila

Address
234 W 42nd St New York, NY 10036

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.