Išči vstopnice

A COVID-19 update for our community. Read more

O Ticmate

  • 100% varen sistem plačila

  • Plačati v evrih

  • Prodali več kot 3,5 milijon vstopnic

Venue Information

Similar experiences

Similar categories

Madame Tussauds New York

4.2 (10)
Od 30,50 €
Rezervirajte vstopnice za Madame Tussauds v New Yorku in dobili hiter dostop po tirih do v muzeju voščenih lutk. Vstopnice za Madame Tussauds v New Yorku sem!

V mestu z milijoni stvari za videti in narediti, vaš stop v New Yorku še ni končano, dokler ste doživeli svetovno znani Madame Tussauds. Eno mesto, kjer lahko dobite blizu in osebno z več kot 220 na svetu najbolj fascinantnih zgodovinskih, političnih in ikonskih osebnosti naše zgodovine.

Vaše All Access Pass Vstopnice vključuje:
• Vhod za privlačnost, s "hitrim dostopom vozovnice" (imetniki bonov prejeli VIP-dostop), ki ima več kot 220 številk življenjsko všeč voska na svetu najbolj fascinantnih slavnih in zgodovinskih osebnosti.
SCREAM! - Scare si smešen s temne strani Madame Tussauds v krik, naš live-igralec napolnjena atrakcija. • Spirit of New York - Potopite se v resničnem bistvu New Yorku v naši najnovejši razstavi. Stati ob strani Marilyn Monroe v klasični NY scene, pozvonim na borzi, in razmislimo o preteklosti na 9/11 Memorial. Bodite slikovit sprehod skozi Central Park, sedi za volanom pravega NY kabino in uživajte enkrat življenjske dobe priložnost je, da se vaša slika izvesti v kroni Kipa svobode.
NOW OPEN! Marvel 4D izkušnje vključuje dodatek Thor, Captain America, Spiderman in najnovejši Hulk! Gostje so potopljeni v boj, da shranite v New Yorku, kot so Marvel je Avengers zaživeli v našem vse nove filmske pustolovščine

Ni res ni izgovor za obisk Madame Tussauds, medtem ko so v New Yorku!

Pomembne informacije:
- Vstopnice bodo poslani na vaš e-poštni naslov je takoj po tem, ko ste končali svojo rezervacijo in plačilo je bilo odobreno.
- Otroški vstopnice: 4 do 12 let.
- Ker boste morali pokazati osebno izkaznico skupaj z vašim vavčerskega / e-vozovnice pri vnašanju Madame Tussauds v New Yorku, MORA ime na voucher / e-vozovnice se ujema z imenom na vaš osebni dokument s sliko
- Odprto vsak dan skozi vse leto.
- Vstopnica velja 30 dni od datuma, ki ste ga izbrali ob rezervaciji.

Ticket categories

Adult (13+)
Child (3-12)
Infant (0-2): Free of charge

Opening hours

Daily 10:00-08:00 (ned-čet) 10:00-10:00 (pet-sob)

Knjiga

sun, 20 sep 2020

Refundable tickets Refundable tickets
Refundable up to 48 hours before performance date. A cancellation fee of up to 20% pr. ticket may apply

Instant confirmation

Print out voucher

Opening hours

What’s included?

You can choose between three different ticket options:

Admission Ticket gives you standard admission via the VIP Lane, with faster entry into the attraction. You get access to all of the museum's exhibits and Madame Tussauds New York Presents Broadway! The ticket is valid for one month.

Admission Ticket +1 offers the same as a regular admission ticket plus admission to the Marvel 4D Cinema and Experience.

Admission Ticket +2 offers the same as a regular admission ticket plus admission to the Marvel 4D Cinema and Experience and to the Mission: Undead - 7D Dark Ride Experience.

Navodila

Address
234 W 42nd St New York, NY 10036

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.