Išči vstopnice

O Ticmate

Glavno sredstvo v Evropi za mednarodne prodaje vstopnic!

Dobrodošli na Ticmate.sl . To je stran za vas, če iščete za rezervacijo za mednarodno prireditev, in želijo, da so vse vstopnice rezervirali tudi vnaprej, pred odhodom domov.

Ticmate je švedski lasti podjetje, ki ponuja široko paleto vstopnic po vsem svetu izkušenj, kot so znamenitosti, izleti, turistične znamenitosti, prevoza, muzikalov, razstav, nogomet in še veliko več !.

Ticmate je dejavna v 40 državah na 6 celinah in prodaja vstopnic za dogodke v mestih po vsem svetu, od Prage na vzhodu v Las Vegas na zahodu.

Ki bo vaš naslednji cilj? Najti in izbrati vstopnice za vaše izkušnje pri Ticmate!

  • Prodali več kot 3,5 milijon vstopnic

    Preko 4000 izdelkov v 30 državah

  • 100% varen sistem plačila

    Lahko se počutijo 100% varne, medtem ko nakup na naši spletni strani

  • Plačati v evrih

    Plačate v euro in brez skritih stroškov

Similar experiences

Similar categories

Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour

4.7 (894)
Od 85,60 €
Oglejte si, kje Harry Potter film series prišel živ na tem ozadju turneje prizorov. Naučite se vse, kar ste si vedno želeli vedeti o tem, kaj se je v zakulisju in kako so bile osem filmov. Nakup vstopnic za Warner Bros Studio Tour London tukaj.

Ali ste si vedno želeli vedeti, kaj se je dogajalo v zakulisju o Harryju Potterju je določil? Izvedeli vse skrivnosti o tej veliki Harry Potter in Warner Bros Studio Tour. Tura vključuje vstopnico Warner Bros Studio Tour London, v ozadju Walking Tour, kjer boste videli dejanske rekviziti, kostumi in učinkov iz filmov Harry Potter ™.

Opomba:
To ni voden ogled; Cena vključuje povratno trener prenos in sprejem v Warner Bros Studio Tour London - self-vodeno atrakcija.

Pomembne informacije:
- Tura je v angleškem jeziku.
- Trajanje: 6 ur in pol
- Vstopnice bodo poslani na vaš e-poštni naslov je takoj po tem, ko ste končali svojo rezervacijo in plačilo je bilo odobreno.
- Vstopnica velja za dan, ki ga izberete.
- Cene za otroke velja za otroke, stare od 3-4 let in 5-15 let
- Warner Bros Studio Tour London konča pri Victoria železniške postaje

Please noteThis tour can be fully booked with short notice, especially during high season. If sold out we will contact you immediately with alternative dates or full refund 

TIP: On selected dates we offer lower prices on the departure times for 1:00 and 1:30 P.M. If time is not that important to you, and you’d like to get the cheapest tickets as possible, check the departure times for the afternoon – you might get a great deal!

Ticket categories

Children's tickets are available for children between age 3-15. Children between age 0-2 are free when accompanied by a paying adult.

Opening hours

Odhodi ob 08:45, 09:00, 13:00 in 14:00
Book now

Fantastic: 4.7 – 894 reviews

Bestseller

Mobile voucher accepted

Save time – Skip the line

Audio guide

Duration: 7 hours

What’s included?

The tour includes an entrance ticket to Warner Bros. Studio in London, a behind the scenes walking tour and you will see the actual props, costumes and effects used in the Harry Potter movies.

If you are true Harry Potter fan, then this is the tour for you! 

Departure times

Navodila

Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour

Address
258 Vauxhall Bridge Road, London

×

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.