Išči vstopnice

Similar experiences

Similar categories

Gatwick Express

Od € 24.1
Povratna ali enosmerna vozovnica med London Gatwick Airport in Victoria Station v Londonu s Gatwick Express. Vožnja traja ca. 35 min.
 
Vstopnice bo poslano na vaš e-mail. 

Kako brati karto, kliknite tukaj!

Vaš "Veljavno od" datum mora biti datum boste uporabili karte za vlak. Če rezervirate povratno vozovnico, mora biti povratno potovanje do letališča Gatwick je treba uporabiti v 28 dneh od izbranega "veljavnega datuma". Otroci, mlajši od 5 potovanja za brezplačno, če so v spremstvu odrasle osebe z veljavno vozovnico (največ 4 otroci lahko potujejo brezplačno na odraslo osebo). Otroci v starosti med 5 in 15 mora kupiti vozovnico otroka.

Prosimo, upoštevajte: Smo poslali 1 (enega) karta za vlak (e-ticket) na rezervacijo!

Prazniki Gatwick Express deluje v omejenem časovnem razporedu in 25. decembra Gatwick Express ne delujejo na vse!

Prosimo, upoštevajte! To je odgovornost stranke, da preverite vozni red vlaka pred potovanjem, zlasti na vlaku krat na in z letališča, za lete, ki prihajajo ali odhajajo zgodaj zjutraj ali pozno zvečer, ali pa v primeru, da je omejena storitev zaradi vzdrževalnih del, itd Nismo uspeli povrniti (bodisi delno ali v celoti) za vstopnice, ki jih ni mogoče uporabiti, če časovni razpored vlak ne ujema z vašim načrtovanim prihodom v kabini ali časa odhoda. Če so vlaki odpovedan zaradi vzdrževalnih del, itd, potem bo vedno nadomestni avtobusni prevoz na voljo.

Ticket categories

Adult (16+)
Youth (5-15)
Child (0-4): Free of charge

Max. 4 children can travel free for each adult 

Bestseller

Instant confirmation

Print out voucher

Navodila