Išči vstopnice

O Ticmate

Glavno sredstvo v Evropi za mednarodne prodaje vstopnic!

Dobrodošli na Ticmate.sl . To je stran za vas, če iščete za rezervacijo za mednarodno prireditev, in želijo, da so vse vstopnice rezervirali tudi vnaprej, pred odhodom domov.

Ticmate je švedski lasti podjetje, ki ponuja široko paleto vstopnic po vsem svetu izkušenj, kot so znamenitosti, izleti, turistične znamenitosti, prevoza, muzikalov, razstav, nogomet in še veliko več !.

Ticmate je dejavna v 40 državah na 6 celinah in prodaja vstopnic za dogodke v mestih po vsem svetu, od Prage na vzhodu v Las Vegas na zahodu.

Ki bo vaš naslednji cilj? Najti in izbrati vstopnice za vaše izkušnje pri Ticmate!

  • Prodali več kot 3,5 milijon vstopnic

    Preko 4000 izdelkov v 30 državah

  • 100% varen sistem plačila

    Lahko se počutijo 100% varne, medtem ko nakup na naši spletni strani

  • Plačati v evrih

    Plačate v euro in brez skritih stroškov

Similar experiences

Similar categories

Heathrow Express

4.6 (643)
Od 26,90 €
Nakup donosnost ali enosmerno vozovnico med letališča Heathrow v Londonu in železniške postaje Paddington v Londonu. Vožnja traja ca. 20 minut in vlaki zapustiti vsakih 15 minut.

-Vstopnice bo poslano na vaš e-mail.
-Vse karte za vlak se izdajajo ročno in lahko traja tudi do nekaj dni za obdelavo. Vi pa boste prejeli vstopnice dobro, preden greš in če rezervirate blizu datuma odhoda, boste prejeli vstopnice v najkrajšem možnem času.

NB. Ne morete rezervirati karte za danes.

-"Velja od" datuma mora biti datum, ki ga boste uporabili za karte za vlak. Če ste knjigo povratne vozovnice, mora biti povratna vožnja nazaj do letališča Heathrow je treba uporabiti v 28 dneh od "veljavnega datuma", ki ste jih izbrali.
-Otroci, mlajši od 5 let potujejo brezplačno, dokler so v spremstvu odrasle osebe, ki ima pri sebi veljavno vozovnico (4 otroci max. za odraslo osebo).
-Otroci v starosti med 5 in 15 morali kupiti vstopnico otroka.
-NB. Smo poslali vstopnico 1 (enega) vlak vsako rezervacijo.
-Prosimo, upoštevajte, da se med prazniki Heathrow Express ne teče tako pogosto, kot običajno, in na 25. december Heathrow Express ne delujejo na vse.

Prosimo, upoštevajte! To je odgovornost stranke, da preverite vozni red vlaka pred potovanjem, zlasti na vlaku krat na in z letališča, za lete, ki prihajajo ali odhajajo zgodaj zjutraj ali pozno zvečer, ali pa v primeru, da je omejena storitev zaradi vzdrževalnih del, itd Nismo uspeli povrniti (bodisi delno ali v celoti) za vstopnice, ki jih ni mogoče uporabiti, če časovni razpored vlak ne ujema z vašim načrtovanim prihodom v kabini ali časa odhoda. Če so vlaki odpovedan zaradi vzdrževalnih del, itd, potem bo vedno nadomestni avtobusni prevoz na voljo.

Special offer! Children travel for free on Heathrow Express! All children between age 5 and 15 need a valid ticket (£ 0.00) 

Ticket categories

Adult (16+)
Child (5-15)
Infant (0-4): Free of charge
(Up to 4 children can travel free each adult).


Special offer! Children travel for free on Heathrow Express! All children between age 5 and 15 need a valid ticket (£ 0.00).

Bestseller

Instant confirmation

Mobile voucher accepted

Navodila

English helpdesk

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Need help with your booking? We will gladly answer your questions.