Išči vstopnice

O Ticmate

Glavno sredstvo v Evropi za mednarodne prodaje vstopnic!

Dobrodošli na Ticmate.sl . To je stran za vas, če iščete za rezervacijo za mednarodno prireditev, in želijo, da so vse vstopnice rezervirali tudi vnaprej, pred odhodom domov.

Ticmate je švedski lasti podjetje, ki ponuja široko paleto vstopnic po vsem svetu izkušenj, kot so znamenitosti, izleti, turistične znamenitosti, prevoza, muzikalov, razstav, nogomet in še veliko več !.

Ticmate je dejavna v 40 državah na 6 celinah in prodaja vstopnic za dogodke v mestih po vsem svetu, od Prage na vzhodu v Las Vegas na zahodu.

Ki bo vaš naslednji cilj? Najti in izbrati vstopnice za vaše izkušnje pri Ticmate!

  • Prodali več kot 3,5 milijon vstopnic

    Preko 4000 izdelkov v 30 državah

  • 100% varen sistem plačila

    Lahko se počutijo 100% varne, medtem ko nakup na naši spletni strani

  • Plačati v evrih

    Plačate v euro in brez skritih stroškov

Zadovoljne stranke

Similar categories

Paris

Dobrodošli na naši spletni strani Pariškega stran za vse, ki si želijo vstopnice za kabaretov, zanimivosti in znamenitosti v Parizu. Tukaj lahko hitro, enostavno in varno kupiti vstopnice za Moulin Rouge ali Lido de Paris, ali kaj o večerja v Eifflov stolp, voden ogled v Louvru, večerjo križarjenje po reki Seni, ali pa obiščite grad Versailles?

Ticmate Charity

Paris

Vstopnice za kabaretov, znamenitosti, PSG nogometu in številnih ogledih znamenitosti v Parizu. Oglejte si predstavo v Moulin Rouge, Lido de Paris in Crazy Horse, kosilo na Eifflov stolp, obiščejo Louvre ali obiščite grad Versailles. Oglejte si nogometno tekmo s PSG na Parc des Princes.
Sort by
Rezultati iskanja: 1 - 50 (53)