Išči vstopnice

O Ticmate

Glavno sredstvo v Evropi za mednarodne prodaje vstopnic!

Dobrodošli na Ticmate.sl . To je stran za vas, če iščete za rezervacijo za mednarodno prireditev, in želijo, da so vse vstopnice rezervirali tudi vnaprej, pred odhodom domov.

Ticmate je švedski lasti podjetje, ki ponuja široko paleto vstopnic po vsem svetu izkušenj, kot so znamenitosti, izleti, turistične znamenitosti, prevoza, muzikalov, razstav, nogomet in še veliko več !.

Ticmate je dejavna v 40 državah na 6 celinah in prodaja vstopnic za dogodke v mestih po vsem svetu, od Prage na vzhodu v Las Vegas na zahodu.

Ki bo vaš naslednji cilj? Najti in izbrati vstopnice za vaše izkušnje pri Ticmate!

  • Prodali več kot 3,5 milijon vstopnic

    Preko 4000 izdelkov v 30 državah

  • 100% varen sistem plačila

    Lahko se počutijo 100% varne, medtem ko nakup na naši spletni strani

  • Plačati v evrih

    Plačate v euro in brez skritih stroškov

Zadovoljne stranke

Similar categories

New York

Rezervirajte si vstopnice za našo široko paleto dogodku v New Yorku. Nakup vstopnic za helikopterski vožnji ob Manhattan, obisk Kip svobode, Ellis Island ali Empire State Building, Enjoy evangelij v Harlemu, glej svoje najljubše filmske območij v New Yorku pridružila dekleta iz Seksa v mestu ali Kaj pa križarjenje po reki Hudson? Uživajte salon ali dva na Broadway - rezervirate svoje vstopnice na Ticmate.

Ticmate Charity

New York

Rezervacije vstopnic za prireditve in muzikalov na Broadwayu, izkušnje Manhattan oglede in evangelij v Harlemu in obisk znanih krajev in znamenitosti, kot so Kip svobode, Ellis Island, Empire State Building in Woodbury Outlet.
Sort by
Rezultati iskanja: 1 - 50 (55)