Išči vstopnice

O Ticmate

Glavno sredstvo v Evropi za mednarodne prodaje vstopnic!

Dobrodošli na Ticmate.sl . To je stran za vas, če iščete za rezervacijo za mednarodno prireditev, in želijo, da so vse vstopnice rezervirali tudi vnaprej, pred odhodom domov.

Ticmate je švedski lasti podjetje, ki ponuja široko paleto vstopnic po vsem svetu izkušenj, kot so znamenitosti, izleti, turistične znamenitosti, prevoza, muzikalov, razstav, nogomet in še veliko več !.

Ticmate je dejavna v 40 državah na 6 celinah in prodaja vstopnic za dogodke v mestih po vsem svetu, od Prage na vzhodu v Las Vegas na zahodu.

Ki bo vaš naslednji cilj? Najti in izbrati vstopnice za vaše izkušnje pri Ticmate!

  • Prodali več kot 3,5 milijon vstopnic

    Preko 4000 izdelkov v 30 državah

  • 100% varen sistem plačila

    Lahko se počutijo 100% varne, medtem ko nakup na naši spletni strani

  • Plačati v evrih

    Plačate v euro in brez skritih stroškov

Zadovoljne stranke

Similar categories

Rim

Izvedite več o naših dogodkih v lepi Rimu. Rezervirajte si vstopnice za vodene oglede Vatikanske muzeje, Sikstinsko kapelo in bazilike svetega Petra, izkušnje Kolosej, rimski forum in antični Rim. Uživajte v italijanskih dobrot in vin, ali se nam pridružite na celodnevno turo do Pompejev in Firencah. Ali ste ljubitelj nogometa, lahko kupite vstopnice za AS Roma in SS Lazio - varno spletno rezervacijo!

Ticmate Charity

Rim

Vstopnice za oglede Vatikanske muzeje, Sikstinsko kapelo in bazilike svetega Petra, Kolosej, rimski forum in starega Rima. Lahko tudi nakup vaših nogometnih vstopnic za AS Roma in SS Lazio - varno spletno rezervacijo!
Sort by
Rezultati iskanja: 1 - 38 (38)