Išči vstopnice

O Ticmate

Glavno sredstvo v Evropi za mednarodne prodaje vstopnic!

Dobrodošli na Ticmate.sl . To je stran za vas, če iščete za rezervacijo za mednarodno prireditev, in želijo, da so vse vstopnice rezervirali tudi vnaprej, pred odhodom domov.

Ticmate je švedski lasti podjetje, ki ponuja široko paleto vstopnic po vsem svetu izkušenj, kot so znamenitosti, izleti, turistične znamenitosti, prevoza, muzikalov, razstav, nogomet in še veliko več !.

Ticmate je dejavna v 40 državah na 6 celinah in prodaja vstopnic za dogodke v mestih po vsem svetu, od Prage na vzhodu v Las Vegas na zahodu.

Ki bo vaš naslednji cilj? Najti in izbrati vstopnice za vaše izkušnje pri Ticmate!

  • Prodali več kot 3,5 milijon vstopnic

    Preko 4000 izdelkov v 30 državah

  • 100% varen sistem plačila

    Lahko se počutijo 100% varne, medtem ko nakup na naši spletni strani

  • Plačati v evrih

    Plačate v euro in brez skritih stroškov

Similar categories

Berlin

Ta spletna stran je kot nalašč za tiste, ki želijo vstopnice za različne zanimivosti in dogodke v Berlinu. Lahko kupite vstopnice za oglede in vodene izlete v Berlinu, doživeti Potsdam, Berlin in Berlin med drugo svetovno vojno, si je varitéshow na Friedrichstadt Palast ali WINTERGÄRTEN Berlinu, odkrivanje Berlin vožnja Segway ali raziskovanje Berlin vožnje okoli v Trabant, klasičen avto od vzhoda, na naši trabi Safari.

Ticmate Charity

Berlin

Vstopnice za različne zanimivosti in dogodki v Berlinu. Izleti, Potsdam, peneča kaže na Friedrichstadt Palast ali WINTERGÄRTEN Berlin, Berlin TV Tower in trabi Safari.
Sort by
Rezultati iskanja: 1 - 21 (21)