Išči vstopnice

O Ticmate

Glavno sredstvo v Evropi za mednarodne prodaje vstopnic!

Dobrodošli na Ticmate.sl . To je stran za vas, če iščete za rezervacijo za mednarodno prireditev, in želijo, da so vse vstopnice rezervirali tudi vnaprej, pred odhodom domov.

Ticmate je švedski lasti podjetje, ki ponuja široko paleto vstopnic po vsem svetu izkušenj, kot so znamenitosti, izleti, turistične znamenitosti, prevoza, muzikalov, razstav, nogomet in še veliko več !.

Ticmate je dejavna v 40 državah na 6 celinah in prodaja vstopnic za dogodke v mestih po vsem svetu, od Prage na vzhodu v Las Vegas na zahodu.

Ki bo vaš naslednji cilj? Najti in izbrati vstopnice za vaše izkušnje pri Ticmate!

  • Prodali več kot 3,5 milijon vstopnic

    Preko 4000 izdelkov v 30 državah

  • 100% varen sistem plačila

    Lahko se počutijo 100% varne, medtem ko nakup na naši spletni strani

  • Plačati v evrih

    Plačate v euro in brez skritih stroškov

Similar categories

Dunaj

Dobrodošli na Dunaju, v lepi prestolnici Avstrije in klasične glasbe! Uživajte koncert v Orangery na dvorca Schönbrunn in Hofburg z glasbo WA Mozarta in Johanna Straussa ali raziskovanje mesta in njegove okolice na enem od naših priljubljenih tur - z ali brez vodnika. Preberite več o našem izboru vstopnic na Dunaju in rezervirajte online - varno plačevanje. Tvoj e-vstopnic bo poslano na vaš naslov.

Ticmate Charity

Dunaj

Vstopnice na Dunaju! Rezervirajte vstopnico za klasični koncert na Orangery na dvorca Schönbrunn ali Hofburg, z glasbo WA Mozarta in Johanna Straussa, brskate med našimi priljubljenimi vodeni ogledi ali obiščite Madame Tussauds na Dunaju in Španska jahalna šola!
Sort by
Rezultati iskanja: 1 - 6 (6)