Išči vstopnice

O Ticmate

Glavno sredstvo v Evropi za mednarodne prodaje vstopnic!

Dobrodošli na Ticmate.sl . To je stran za vas, če iščete za rezervacijo za mednarodno prireditev, in želijo, da so vse vstopnice rezervirali tudi vnaprej, pred odhodom domov.

Ticmate je švedski lasti podjetje, ki ponuja široko paleto vstopnic po vsem svetu izkušenj, kot so znamenitosti, izleti, turistične znamenitosti, prevoza, muzikalov, razstav, nogomet in še veliko več !.

Ticmate je dejavna v 40 državah na 6 celinah in prodaja vstopnic za dogodke v mestih po vsem svetu, od Prage na vzhodu v Las Vegas na zahodu.

Ki bo vaš naslednji cilj? Najti in izbrati vstopnice za vaše izkušnje pri Ticmate!

  • Prodali več kot 3,5 milijon vstopnic

    Preko 4000 izdelkov v 30 državah

  • 100% varen sistem plačila

    Lahko se počutijo 100% varne, medtem ko nakup na naši spletni strani

  • Plačati v evrih

    Plačate v euro in brez skritih stroškov

Similar categories

Ticmate Charity

Nogomet

Na Ticmate.si lahko kupite vstopnice za nogometne tekme po vsej Evropi. Pazi najboljše ekipe Londona igrati. Nogomet igre v angleškem Midlands, Manchester ali Liverpool. Pazi FC Barcelona meet Real Madrid v obeh Madridu in Barceloni. Pazi Paris Saint Germain v francoski ligi. Pazi italijanski nogomet v Serie A. vedno Zagotavljamo vam, da boste dobili dobre sedeže drug ob drugem. Naši nogometni vstopnice so vsa kupljena preko pooblaščenih zastopnikov. Get your vstopnice za tekmo tu!

Sort by
Rezultati iskanja: 1 - 50 (433)