Ticmate Charity

Ali je mogoče voditi podjetje, ki naredi denar, hkrati pa pomagati, da bi bil svet malo bolje? Prepričani smo, da tako. Zato smo začeli Ticmate Charity.

On Ticmate strastno smo zavezani k obogatitvi življenja ljudi s pomočjo informacij in dostopa do mednarodnih dogodkov. Želimo spodbuditi družbeno odgovorno podjetje, ki ustvarja vrednost za naše stranke, zaposlene, dobavitelje in delničarjev. Ampak želimo tudi, da bi družbeno odgovornost in si prizadevajo za toplejše in boljši svet - tako da smo vsako leto darujejo dele naših dobička v dobrodelne namene:

2009 smo podarili 2 373 500 SEK v dobrodelne namene.

Ticmate Charity

Zdravniki brez meja

MSF je medicinska humanitarna organizacija, ki rešuje življenja in lajša stiske, kjer je najbolj potrebna. Pomagajo ljudem, ki so jih prizadele kriz, vojn in naravnih nesreč, ne glede na politike, vere ali narodnosti.
Smo na Ticmate jih podpirajo pri njihovem delu:

V september 2014 smo podarili 450 000 SEK za ebole pomoči in krizi v Srednjeafriški republiki.


"V imenu MSF bi se vam rad zahvalil na Ticmate za vaše trdo delo, kar je povzročilo velikodušno darilo za naše delo z Ebola in naših projektov Central African Republic. Smo zelo navdušeni in hvaležni za vašo predanost naši organizaciji in delo, kar počnemo. "
-Katharina Ervanius, iz "Zdravniki brez meja"

Naučite Zdravniki brez meja delam tukaj.

MSF Sweden Field Partner

 

English
Ticmate.sl


To cart